Sonya Malinka Persson
 

Jag har levt med ett tungt sockermissbruk i hela mitt liv. Sedan mars 2017 lever jag sockerfritt med strikt LCHF som grund.

 

Följ mig här på bloggen i min resa mot ett hälsosamt liv.

Arkiv
Kategorier

Idag skulle vara sista dagen med mat i min 5+5+5 äggfasta. I morgon skulle jag alltså ha påbörjat del tre, ytterligare fem dagar med bara ägg. Men jag väljer att avbryta och fortsätta med min strikta LCHF, därför att jag har haft en period som varit oerhört psykiskt påfrestande. Jag känner att jag måste vara snäll mot min kropp och se till att min hjärna fungerar som den ska.

Detta i kombination med att jag idag hämtade min första matkasse genom food2change gör att jag väljer att avbryta äggfastan. Ingen kommer att trilla av pinn av det – men jag kommer att ha lättare att jobba på att må bättre. It´s a win-win-situation. 🙂

För övrigt kan jag säga att det var inte EN kasse mat jag kom hem med. Jag kom hem med tre kassar. Jag var tvungen att åka förbi en kompis och lämpa av ungefär två tredjedelar, därför att det var så otroligt mycket frukt. Och finns det något jag väldigt lätt överäter av, så är det frukt. Jag menar; hur gott är det inte med apelsiner, om det är goda sådana? Jag behöll ett par färska, mogna mango som jag tänkte mixa med kokosgrädde någon dag väldigt snart. Typ i morrn eller så, innan de blir dåliga. Jag behöll paprika, kycklingpastej som jag hoppas att det är ok att äta inom LCHF. Ska undersöka närmare innehållet i morgon.

Jag har lite svårt att släppa hur sjukt jävla coolt det här med food2change är. Med all största sannolikhet kommer jag att lobba för dem rätt hårt framöver 🙂 i alla fall om det ska vara på det här viset.

En sak som gläder mig nästan mer än för min egen del är att det blir så lätt att vara generös. Allt det jag inte kan eller vill äta kan jag ge bort. Och det har inte kostat mig något mer än de 500 spänn man betalar i medlemsavgift. Helt otroligt. Och så får man gå hem med minst en kasse mat som man inte vet vad det är. Det är som julafton! 😀

NU, däremot, ska jag ägna mig åt att alldeles strax gå och sova. Jag har varit vaken i snart 24 timmar, så det är dags nu, känner jag.

Sov gott! 🙂

  • 2
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •