Sonya Malinka Persson
 

Jag har levt med ett tungt sockermissbruk i hela mitt liv. Sedan mars 2017 lever jag sockerfritt med strikt LCHF som grund.

 

Följ mig här på bloggen i min resa mot ett hälsosamt liv.

Arkiv
Kategorier

Jag har just haft en sorg-attack efter min pappa som gick bort i cancer i januari. I sorg-attacken ingick det en massa annat skit som har med min bipolaritet att göra.

Och jag insåg alldeles nyss något extremt intressant.

Såsom jag känner mig just precis nu – ganska trasig, överlag jävligt ledsen… Min normala reaktion skulle vara att äta. Helst socker av något slag. Om jag inte haft något hemma skulle jag ha skyndat mig till ICA för att skaffa mig något. Typ; glass, choklad, ostkaka, chokladbollar, grädde, you name it.

Troligtvis hade jag köpt i större mängd än jag behövt, och dessutom ätit upp alltihop. Och förmodligen hade jag mått bättre när jag stoppat i mig det.

Men den här gången – min första spontana reaktion var… Jag ska skramla ihop mig, hunden och kameran och ge mig ut för att se om jag kan göra mig av med lite fysiska spänningar genom att fotografera.

Jag tror inte att ni kan föreställa er hur extremt jävla asintressant det här är. Jag tror inte att det någonsin har hänt mig tidigare. Jag kan inte lova att det kommer att hända igen. Men just nu tänker jag ta mig själv på orden och skramla ihop mig, hunden och kameran och ge mig iväg nånstans. Wow.

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •