Sonya Malinka Persson
 

Jag har levt med ett tungt sockermissbruk i hela mitt liv. Sedan mars 2017 lever jag sockerfritt med strikt LCHF som grund.

 

Följ mig här på bloggen i min resa mot ett hälsosamt liv.

Arkiv
Kategorier

Jag lovade ju i förra inlägget att jag skulle skvallra om när jag fått hem allt mitt smink som jag har köpt. Nu har jag fått hem allt, fast jag har inte hunnit testa mig igenom allt än. Hämtade det sista paketet idag (och ni tror helt rätt om ni gissar att jag är girig och vill ha mer). Men jag tänkte att jag skulle visa ett par bilder från de senaste dagarna, där jag testar smink för glatta livet. 😀

Jag brukar inte tycka om att visa bilder av mig själv i färg, men jag inser ju att jag lär om ni ska se hur det faktiskt ser ut. Som ni kommer att märka har jag glasögon på de flesta av bilderna – lev med det, eller låt bli. 🙂

Den här tog jag för någon dag sedan. Målet var att få en så naturlig look som möjligt, vilket jag tycker att jag lyckades rätt bra med. Jag har alltid tyckt att läppstift gör att jag får en gigantisk mun, men faktum är att det ser rätt trevligt ut. Jag är förvånad över mig själv, och mer förvånad har jag blivit – ni ska få se.

Den här tog jag nog precis innan den förra bilden. Jag kunde nämligen inte låta bli att sminka mig två gånger den dagen, bara för att prova! Det är ju alldeles för hysteriskt kul för att låta bli. Även här var jag impad över att jag faktiskt tyckte att munnen ser helt ok ut, trots att jag har en rätt stor sådan.

Här har vi mig med röd mun. Röd mun är det jag haft mest fobi mot – herregud, jag har på fullt allvar tyckt att min mun har tagit upp hela mitt ansikte. Men här tycker jag, till min enorma förvåning, att det faktiskt funkar. Jag är helt ställd, på riktigt.

Sen finns det ju saker jag ogillar – som min panna, som tamejfan aldrig tar slut. Den börjar ovanför ögonbrynen, och sen pågår den i en evighet tills den möter hårfästet som sitter alldeles för långt ifrån resten av ansiktet för att det ska se klokt ut – kan jag personligen tycka.

För övrigt vill jag påpeka att jag har oborstat hår på den här bilden och påminner mer om Robert Smith i the Cure, än jag trodde var möjligt att göra när man är jag. Nog för att jag gillar the Cure, men alltså… 😀

Kan också påpeka att alla bilder är tagna med mobilkameran; alltså är ljuset lite crappigt. Men ni ser i alla fall på ett ungefär!


Ja, såhär kul har jag här hemma. Än så länge är jag otränad och kommer att behöva öva innan jag kan ge mig själv cred för att faktiskt veta vad tusan jag håller på med, och för att kunna säga att jag kan sminka mig på ett sätt som faktiskt skiljer sig från dag till dag (annat än i färger, alltså).

Men jag har kul, jag känner mig snygg – och det är faktiskt huvudsaken! 🙂

En annan dag ska jag skriva om kommande planer angående viktnedgång och lite annat, men nu ska jag ägna mig åt lite annat.

Ha en fortsatt trevlig helg, gott folk! =)

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •